Ταβλι στο ιντερνετ

Το ταβλι είναι από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος στο ίντερνετ. Στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση πως είμαστε οι καλύτεροι στο τάβλι, αλλά με την είσοδο μας σε κάποιο ιντερνετικο ταβλι και τα παιχνίδια ή πρωταθλήματα που θα βρουμε εκεί μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε. Παίκτες από όλο τον κοσμο κοντράρονται σε παιχνίδια με χρήματα ή χωρίς χρήματα. Οι νίκες έρχονται δύσκολα καθώς το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Τα κέρδη; Σημαντικά αν είστε καλός παίκτης με επιμονή, υπομονή και σωστή στρατηγική.

tauli Ταβλι στο ιντερνετ

Το Play65 είναι η μεγαλύτερη κοινότητα ταβλι στο ίντερνετ και το μέρος όπου θα βρείτε τους περισσότερους και καλύτερους αντιπάλους. Παιχνίδια για όλες τις κατηγορίες, από αρχάριοι μέχρι επαγγελματίες, και επιλογή ανάμεσα σε παιχνίδι για διασκέδαση και παιχνίδι με πραγματικά χρήματα.

Ενδιαφέρον έχουν και τα τουρνουά που διοργανώνει η συγκεκριμένη σελίδα. Κάθε μήνα με ένα μικρό αντίτιμο μπορείτε να συμμετάσχετε σε τουρνουά με εκατοντάδες παίκτες όπου οι φιναλίστ κερδίζουν σημαντικά ποσά.

Παίξτε ταβλι στο ίντερνετ τώρα