Φρουτάκια Silver Bullet

Τα φρουτάκια Silver Bullet είναι ένα παιχνίδι με θέμα την Άγρια Δύση. Τα γραφικά του όμως είναι δεν είναι καλά, θα τα χαρακτηρίζαμε παιδικά. Είναι όμως πιθανόν να προσελκύει παίκτες στους οποίους αρέσουν οι ταινίες γουέστερν. Τα φρουτάκια Silver Bullet (Ασημένια Σφαίρα) του λογισμικού της Playtech είναι ένας κουλοχέρης των 9 γραμμών και 5 τροχών.

Για να ξεκινήσετε στο παιχνίδι Silver Bullet, διαλέξτε το κέρμα που θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στο συν και το πλην στην οθόνη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε πόσα κέρματα στοιχηματίζετε σε κάθε γραμμή. Το ολικό ποσό που στοιχηματίζετε κάθε φορά είναι το στοίχημα ανά γραμμή πολλαπλασιαζόμενο με τον αριθμό των γραμμών που επιλέξατε. Διαλέξτε από μία εως και 9 γραμμές, κάνοντας κλικ στο Bet One (στοιχηματήστε μία). Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες του να κερδίσετε, κάντε κλικ στο Bet Max (μέγιστο στοίχημα), και η επιλογή των 9 γραμμών θα γίνει αυτόματα.

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί οι οποίοι κερδίζουν στο παιχνίδι Silver Bullet του casino, από τους οποίους οι πιο σημαντικοί αναφέρονται παρακάτω (σημειώστε ότι εάν φέρετε ένα συνδυασμό που κερδίζει αλλά δεν έχετε επιλέξει αυτή την γραμμή πριν να στοιχηματίσετε, τότε τα κέρδη δεν πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το σκόρπιο σύμβολο).

Το αστέρι του σερίφη είναι το μπαλαντέρ. Εμφανίζεται μόνο στους τροχούς 2, 3 και 4 και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα συμπεριλαμβανόμενου και του σκόρπιου συμβόλου. Εάν φέρετε το αστέρι του σερίφη στους τροχούς 2, 3 ή 4, τότε το ποσό που κερδίσατε σε κάθε συνδυασμό στο οποίο βρίσκεται το μπαλαντέρ διπλασιάζεται. Στην περίπτωση που φέρατε δύο ή τρία μπαλαντέρ το ποσό που κερδίσατε δεν τετραπλασιάζεται ή εξαπλασιάζεται.

Το πιστόλι είναι το σκόρπιο σύμβολο και είναι το μοναδικό σύμβολο που δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε γραμμή την οποία έχετε επιλέξει για να κερδίσετε! Εάν φέρετε 2 σκόρπια σύμβολα στη σειρά (είτε από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά) τότε κερδίζετε 1 κέρμα, εάν φέρετε 3 σύμβολα κερδίζετε 5 κέρματα, εάν φέρετε 4 σύμβολα κερδίζετε 10 κέρματα, ενώ αν φέρετε 5 σκόρπια σύμβολα κερδίζετε 100 κέρματα. Τα κέρματα αυτά πολλαπλασιάζονται με το συνολικό σας στοίχημα και προστίθονται σε τυχόν κέρδη που έχετε από τα στοιχήματα των γραμμών που είχατε επιλέξει αρχικά.

Άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι αποφέρουν σημαντικό αριθμό κερμάτων είναι τα 5 βαρέλια (10000 κέρματα), οι 5 βόμβες (500 κέρματα), τα 5 7άρια (200 κέρματα), τα 5 μπουκάλια με ουίσκι (200 κέρματα) και τα 5 καπέλα (200 κέρματα). Επίσης, 5 ρόδες άμαξας, 5 πίπες ή 5 πέταλα δίνουν 150 κέρματα, ενώ 5 δολάρια ή 5 άλογα δίνουν 100 κέρματα.

Εάν υπάρχουν δύο ή παραπάνω συνδυασμοί σε μία γραμμή, μόνο το μεγαλύτερο κέρδος θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας. Οι συνδυασμοί πρέπει να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά. (εξαιρείται το σκόρπιο σύμβολο) Εάν όμως, κερδίσετε ταυτόχρονα σε δύο ή παραπάνω συνδυασμούς σε διαφορετικές γραμμές, τα κέρδη θα προστεθούν και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Για να δείτε τους υπόλοιπους συνδυασμούς που κερδίζουν στο παιχνίδι Silver Bullet του μπορείτε να κάνετε κλικ στο Paytable (πίνακας πληρωμών).