Τουρνουά Πόκερ

Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε είναι να συμμετέχετε σε τουρνουά πόκερ. Υπάρχουν χιλιάδες τουρνουά πόκερ που είναι διαθέσιμα από τα διάφορα δωμάτια πόκερ 24 ώρες το 24ωρο.

Freerolls – δωρεάν συμμετοχή και δυνατότητα να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε πόκερ καθώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε και σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε για χρηματικά έπαθλα.

Single – Table Τουρνουά – Γνωστά και ως Sit ‘ n ‘ Go , είναι τα τουρνουά όπου το ποσό που μαζεύεται από το κόστος συμμετοχής των παικτών αποτελεί το χρηματικό έπαθλο των νικητών. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται και μία μικρή έξτρα χρέωση η οποία πηγαίνει στο House (η γκανιότα που λέμε) – για παράδειγμα $5 + $0.50 σημαίνει πως $5 θα πάνε για το έπαθλο και $0.50 στο House .

Multi – Table Τουρνουά – Παίζετε εναντίον εκατοντάδων άλλων παίκτων σε πολλά τραπέζια. Το έπαθλο καθορίζεται από τις συμμετοχές των παικτών, οπότε όσο περισσότεροι οι παίκτες τόσο μεγαλύτερα και τα κέρδη των νικητών!

Κατά τη διάρκεια των Single και Multi – Table τουρνουά, τα Blinds αυξάνονται μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να επιταχύνουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και να δημιουργήσουν περισσότερη ένταση στους παίκτες.

Ένας εναντίον ενός ( Heads Up ) – Σε αυτό το τουρνουά αναμετρώνται 2 μόνο άτομα και ο νικητής παίρνει όλο το χρηματικό έπαθλο. Τουρνουά Δορυφόροι ( Satellites ) – Αυτοί είναι προκριματικοί γύροι για παίκτες που συναγωνίζονται για μία θέση σε κάποιον online τελικό. Ο νικητής του online τελικού κερδίζει μία θέση σε κάποιο offline τουρνουά σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου τα έπαθλα είναι ακόμα μεγαλύτερα!

Πριν παίξετε σε κάποιο τουρνουά ποκερ βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε πως παίζεται το πόκερ.