Φρουτάκια Golden Games

Τα φρουτάκια Golden Games είναι ένα από τα πιό νέα παιχνίδια του λογισμικού καζινο της Playtech. Είναι ένας κουλοχέρης των 25 γραμμών και 5 τροχών και έχει θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε στα φρουτάκια Golden Games , πρέπει πρώτα να επιλέξετε το κέρμα που θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στις λέξεις Click to Change (κάντε κλικ για να αλλάξετε). Το ελάχιστο που μπορείτε να επιλέξετε είναι € 0.01 και το μέγιστο είναι € 5. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των γραμμών στις οποίες θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στην λέξη Lines (γραμμές). Κάνοντας κλικ στις λέξεις Bet per Line (στοίχημα ανά γραμμή), μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των κερμάτων που θα στοιχηματίσετε (από 1 εως 10) ενώ κάνοντας κλικ στις λέξεις Bet Max (μέγιστο στοίχημα), το μέγιστο κόστος του κέρματος (€ 5), ο μέγιστος αριθμός κερμάτων (10) και οι 25 γραμμές θα επιλεχτούν αυτόματα και το ποσό του στοιχήματος σας με κάθε γύρισμα των τροχών θα είναι € 1250. Εάν χρειαζόσαστε κάποια βοήθεια ή για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και τους συνδυασμούς που κερδίζουν, κάντε κλικ στην λέξη Info (πληροφορίες) ενώ για να γυρίσουν οι τροχοί και να παίξετε απλώς κάντε κλικ στην λέξη Spin (γύρισμα).

Ο αθλητής αποτελεί το σκόρπιο σύμβολο και αρκεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην οθόνη σας για να κερδίσετε! Εάν φέρετε 2 σκόρπια σύμβολα θα κερδίσετε 1 κέρμα, εάν φέρετε 3 σύμβολα, θα κερδίσετε 5 κέρματα, εάν φέρετε 4 σύμβολα, θα κερδίσετε 25 κέρματα, ενώ εάν φέρετε 5 σκόρπια σύμβολα, θα κερδίσετε 250 κέρματα! Τα κέρματα αυτά θα πολλαπλασιαστούν με το συνολικό σας στοίχημα και θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας.

Το χρυσό μετάλλιο είναι το μπαλαντέρ και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο για να σχηματίσει έναν από τους συνδυασμούς που κερδίζουν, εκτός από το σκόρπιο και το μπόνους σύμβολο. Εάν φέρετε δύο μπαλαντέρ στη σειρά (από τα αριστερά προς τα δεξιά), θα κερδίσετε 10 κέρματα, εάν φέρετε 3 μπαλαντέρ θα κερδίσετε 100 κέρματα, εάν φέρετε 4 μπαλαντέρ θα κερδίσετε 1000 κέρματα, ενώ εάν φέρετε 5 μπαλαντέρ θα κερδίσετε 10,000 κέρματα! Τα κέρματα αυτά θα πολλαπλασιαστούν με το στοίχημα της γραμμής σας και θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας!

Η ολυμπιακή φλόγα είναι το μπόνους σύμβολο και εμφανίζεται μόνο στους τροχούς 1 και 5. Εάν φέρετε το μπόνους σύμβολο ταυτόχρονα στους τροχούς αυτούς, τότε θα κερδίσετε 20 δωρεάν γυρίσματα.

Κατά την διάρκεια των δωρεάν γυρισμάτων:

• εάν κερδίσετε σε κάποιον συνδυασμό, τα κέρδη σας θα διπλασιαστούν και θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας!
• εάν ξαναφέρετε το μπόνους σύμβολο ταυτόχρονα στους τροχούς 1 και 5, τότε θα ξανακερδίσετε άλλα 20 δωρεάν γυρίσματα!
• τα κέρδη σας από τα δωρεάν γυρίσματα θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας, όλα μαζί, στο τέλος του γύρου.
• το τέλος της μουσικής είναι ένδειξη ότι τα δωρεάν γυρίσματα τελείωσαν.

Οι συνδυασμοί οι οποίοι αποφέρουν σημαντικό αριθμό κερμάτων είναι: Τα 5 χρονόμετρα (500 κέρματα), οι 5 ρακέτες του τένις (400 κέρματα), οι 5 μπάλες του μπάσκετ (300 κέρματα) και τα 5 σύμβολα άρσης βαρών (200 κέρματα). Επίσης, τα 5 σύμβολα ποδηλασίας δίνουν 150 κέρματα, τα 5 σύμβολα πυγμαχίας δίνουν 125 κέρματα, τα 5 σύμβολα σφαιροβολίας δίνουν 100 κέρματα, τα 5 σύμβολα αγώνα δρόμου δίνουν 75 κέρματα και τέλος, τα 5 σύμβολα κολύμβησης δίνουν 50 κέρματα. Τα κέρματα αυτά πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα της γραμμής σας και προστίθενται στο υπόλοιπό σας.

Κάθε φορά που κερδίζετε σε κάποιο συνδυασμό, έχετε την δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας με τον εξής τρόπο: Κάντε κλικ στην λέξη Gamble (στοιχηματίστε) και τότε θα βρεθείτε μπροστά σε ένα χαρτί (κρυφό) και στις λέξεις Κόκκινο και Μαύρο. Πρέπει να προβλέψετε, λοιπόν, εάν το επόμενο χαρτί θα είναι μαύρο ή κόκκινο, στοιχηματίζοντας το ποσό που έχετε κερδίσει, και εάν η πρόβλεψη σας είναι σωστή, τότε το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί. Κάθε φορά που κερδίζετε έχετε την επιλογή να συνεχίσετε στοιχηματίζοντας το ποσό που έχετε κερδίσει, ή μπορείτε να σταματήσετε και τα κέρδη σας θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας. Εάν, όμως, κάνετε κάποια λανθασμένη πρόβλεψη, τότε θα χάσετε ολόκληρο το ποσό που στοιχηματίσατε. Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε σε αυτό το

Παρακαλούμε σημειώστε:

• Για να κερδίσετε σε κάποιο συνδυασμό, όλα τα σύμβολα πρέπει να βρίσκονται στη σειρά, από τα αριστερά προς τα δεξιά, εκτός από τον αθλητή (σκόρπιο σύμβολο), ο οποίος αρκεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην οθόνη σας!
• Εάν κερδίσετε σε δύο ή παραπάνω γραμμές ταυτόχρονα, τα κέρδη σας προστίθενται μεταξύ τους και το σύνολο τους πιστώνεται στο υπόλοιπό σας.
• Εάν κερδίσετε σε δύο ή παραπάνω συνδυασμούς στην ίδια γραμμή, τότε μόνο το μεγαλύτερο κέρδος θα πιστωθεί στο υπόλοιπό σας.
• Τα κέρματα που κερδίζετε σε κάθε συνδυασμό πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα της γραμμής σας και προστίθενται στο υπόλοιπό σας.
• Μοναδική εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, αποτελεί το σκόρπιο σύμβολο (αθλητής), εάν λοιπόν, κερδίσετε με αυτό τον συνδυασμό, τα κέρματά σας πολλαπλασιάζονται με το συνολικό σας στοίχημα.
• Εάν δεν έχετε επιλέξει μία γραμμή και φέρετε κάποιον από τους συνδυασμούς που κερδίζουν, (σε αυτή την γραμμή), τότε τα κέρδη αυτά δεν θα πιστωθούν στο υπόλοιπό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δείτε όλους τους συνδυασμούς που κερδίζουν στο παιχνίδι Golden Games, απλώς συνδεθείτε με το πρόγραμμα καζίνο και επιλέξτε το Golden Games από τους κουλοχέρηδες των 25 γραμμών και 5 τροχών.