Φρουτάκια Goblin’s Cave

Εαν σας άρεσε η τριλογία Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα σας αρέσει. Τα φρουτάκια Goblin’s Cave έχουν σχέση με ξωτικά και τα πλούτη που κρύβουν στις σπηλιές τους. Αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι έχει πολύ χρυσάφι (δακτυλίδια, κορώνες, δισκοπότηρα, νομίσματα) και διαμάντια και κρύβει μεγάλα κέρδη για τους τυχερούς που θα επιλέξουν να το εξερευνήσουν! Τα φρουτάκια Goblin’s Cave (σπηλιά του ξωτικού) του λογισμικού της Playtech είναι ένας κουλοχέρης των 3 γραμμών και 3 τροχών που θα σας ενθουσιάσει.
Για να ξεκινήσετε, διαλέξτε το κέρμα που θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στο συν και το πλην στην οθόνη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε το κόστος του κέρματος που θα στοιχηματίζετε σε κάθε γραμμή. Κάνοντας κλικ στο Bet One (στοιχηματίστε ένα), μπορείτε να επιλέξετε από 1 εως 5 κέρματα, εάν όμως κάνετε κλίκ στο Bet Max (μέγιστο στοίχημα) τότε και τα 5 κέρματα στοιχηματίζονται αυτόματα. Το ολικό ποσό που στοιχηματίζετε κάθε φορά είναι το στοίχημα ανά γραμμή πολλαπλασιαζόμενο με το 3.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει κάνοντας κλικ στο Spin: όλοι οι τροχοί θα γυρίσουν μόνο σε μία γραμμή και θα εμφανιστούν τρία σύμβολα στην οθόνη σας. Έχετε την επιλογή να τα κρατήσετε, κάνοντας κλικ στο Hold (κρατήστε) ή να τα αφήσετε με το ξανακάνετε κλικ στο Spin. Εάν αποφασίσετε να τα αφήσετε, τότε όλοι οι τροχοί θα ξαναγυρίσουν και στις 3 γραμμές, εμφανίζοντας τα σύμβολα που θα φέρετε και τα τυχόν κέρδη σας. Εάν αποφασίσετε όμως να κρατήσετε ένα ή παραπάνω σύμβολα, τότε ο τροχός (ή οι τροχοί) στον οποίο βρίσκεται αυτό το σύμβολο (ή σύμβολα) δεν θα γυρίσει αλλά αυτό το σύμβολο θα εμφανιστεί αυτόματα και στις 3 γραμμές. Κάνοντας κλίκ στο Spin την δεύτερη φορά, θα γυρίσουν μόνο οι τροχοί τους οποίους δεν επιλέξατε να κρατήσετε πρωτύτερα. Οι τελικοί συνδυασμοί των συμβόλων θα εμφανιστούν καθώς και τα τυχόν κέρδη σας, τα οποία θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Στην περίπτωση που φέρετε κάποιο σύμβολο ή συνδυασμό ο οποίος μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη, το παιχνίδι θα επιλέξει αυτόματα να κρατήσει αυτό το σύμβολο ή συνδυασμό και το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο Spin και τα κέρδη θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί οι οποίοι κερδίζουν στο παιχνίδι Goblin’s Cave του casino, από τους οποίους οι πιο σημαντικοί αναφέρονται παρακάτω: (όλοι οι συνδυασμοί πρέπει να βρίσκονται σε οριζόντια γραμμή και όχι κάθετα)

Εάν φέρετε τρία οποιαδήποτε σύμβολα του ίδιου είδους, (3 οποιαδήποτε στέμματα, 3 οποιεσδήποτε κανάτες, 3 οποιαδήποτε δαχτυλίδια) κερδίζετε τα αντίστοιχα κέρματα, όπως εμφανίζονται στον πίνακα πληρωμών. Αυτά τα κέρματα πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα της γραμμής (όχι με το συνολικό σας στοίχημα) και προστίθενται στον λογαριασμό σας. Επίσης, εάν κερδίσετε ταυτόχρονα σε δύο ή παραπάνω συνδυασμούς σε διαφορετικές γραμμές, τα κέρδη θα προστεθούν και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Το κόκκινο διαμάντι είναι το μπαλαντέρ και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Εάν φέρετε 1 μπαλαντέρ κερδίζετε 2 κέρματα, εάν φέρετε 2 μπαλαντέρ κερδίζετε 5 κέρματα ενώ εάν φέρετε 3 μπαλαντέρ σε μια γραμμή κερδίζετε 150 κέρματα!! Τα κέρματα αυτά πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα της γραμμής και προστίθενται στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που θα φέρετε δύο συνδυασμούς οι οποίοι κερδίζουν σε μία γραμμή, τότε μόνο το μεγαλύτερο κέρδος θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας.

Εάν φέρετε τρία φανάρια, τότε θα μεταφερθείτε στην σπηλιά του ξωτικού, όπου μπορείτε να συμμετέχετε στον μπόνους γύρο. Εκεί θα πρέπει να διαλέξετε ένα σεντούκι για κάθε τριάδα με φανάρια που φέρατε. Εάν φέρατε μία τριάδα θα διαλέξετε ένα σεντούκι, εάν φέρατε δύο τριάδες θα διαλέξετε δύο, και εάν φέρατε τρεις τριάδες με φανάρια τότε θα διαλέξετε τρία σεντούκια. Τα κέρδη θα προστεθούν μεταξύ τους και θα πιστωθούν στο υπόλοιπο σας.

Άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι αποφέρουν σημαντικό αριθμό κερμάτων είναι τα 3 κόκκινα στέμματα (125 κέρματα), τα 3 μοβ στέμματα (100 κέρματα) και τα 3 πράσινα στέμματα (75 κέρματα). Επίσης, οι 3 κόκκινες κανάτες δίνουν 50 κέρματα, 3 μπλε κανάτες δίνουν 35 κέρματα και 3 πράσινες κανάτες δίνουν 20 κέρματα.
Τα κέρματα αυτά πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα της γραμμής και πιστώνονται στο υπόλοιπο σας. Για να δείτε τους υπόλοιπους συνδυασμούς που κερδίζουν στο παιχνίδι Goblin’s Cave μπορείτε να κάνετε κλικ στο Paytable (πίνακας πληρωμών).