Τα φρουτάκια Beach Life μοίρασαν £5.1 εκ

Το τεράστιο jackpot από τα φρουτάκια Beach Life που σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες τελικά βγήκε σε έναν Βρετανό που είχε ξεκινήσει το παιχνίδι του με μία μόλις λίρα! Ο υπερτυχερός παίκτης έπαιζε τα φρουτάκια Kong και κατάφερε να κερδίσει 250 λίρες όταν αποφάσισε να αλλάξει παιχνίδι και να διεκδικήσει το ποσό των 5εκ λιρών (περίπου 7εκατομμύρια ευρώ) που εκείνη τη στιγμή ήταν διαθέσιμο στον κουλοχέρη Beach Life.

Και σαν η τύχη να τον περίμενε στη γωνία, μόλις 6 πονταρίσματα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο μαγικός συνδυασμός συμβόλων εμφανίστηκε στην οθόνη του και ο παίκτης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε εκατομμυριούχος.

Ακόμα δεν υπάρχουν δηλώσεις από τον νικητή, ίσως γιατί σχεδιάζει τις διακοπές του σε κάποια ηλιόλουστη παραλία μακριά από τον βροχερό καιρό της Αγγλίας.

Το παιχνίδι Beach Life μπορείτε να το βρείτε στο Windows Casino μαζί με εκατοντάδες άλλα παιχνίδια. Η προσοχή τώρα στρέφεται στα φρουτάκια Gold Rally όπου το τζακποτ έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ και ανεβαίνει!