Φρουτάκια Football Rules

Αυτά τα φρουτάκια είναι καθαρά για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ωραία γραφικά με γήπεδα, οπαδούς, ποδοσφαιρικές φανέλες διαφόρων ομάδων, διατητές, προπονητές, κύπελλα, αλλά και πλούσια τζακποτ! Λόγω της ειδικής θεματολογίας τους, τα φρουτάκια Football rules είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι στο λογισμικό της Playtech. Είναι ένας κουλοχέρης των 25 γραμμών και 5 τροχών και μπορεί να χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης με τα υπέροχα γραφικά, τους μπόνους γύρους και τα πολλαπλά κέρδη που προσφέρει.

Για να ξεκινήσετε στα φρουτάκια Football Rules, επιλέγετε το κέρμα που θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στο συν και το πλην στην οθόνη σας. Επίσης, κάνοντας κλικ στο Bet per line (στοίχημα ανά γραμμή) μπορείτε να ελέγξετε πόσα κέρματα στοιχηματίζετε σε κάθε γραμμή. Το ολικό ποσό που στοιχηματίζετε κάθε φορά είναι το στοίχημα ανά γραμμή πολλαπλασιαζόμενο με τον αριθμό των γραμμών που επιλέξατε. Διαλέξτε από μία εως και 25 γραμμές, κάνοντας κλικ στο Select Lines (επιλέξτε γραμμές). Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες του να κερδίσετε, κάντε κλικ στο Bet Max (μέγιστο στοίχημα), και η επιλογή των 25 γραμμών θα γίνει αυτόματα.

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί οι οποίοι κερδίζουν στο παιχνίδι Football rules του casino, από τους οποίους οι πιο σημαντικοί αναφέρονται παρακάτω (σημειώστε ότι εάν φέρετε ένα συνδυασμό που κερδίζει αλλά δεν έχετε επιλέξει αυτή την γραμμή πριν να στοιχηματίσετε, τότε τα κέρδη δεν πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το σκόρπιο σύμβολο)

Το σύμβολο του οπαδού είναι το μπαλαντέρ και μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το σκόρπιο σύμβολο και το μπόνους. Εάν φέρετε 5 μπαλαντέρ σε έναν από τους συνδυασμούς που κερδίζουν, θα κερδίσετε 10,000 κέρματα, ενώ αν φέρετε 4 μπαλαντέρ κερδίζετε 1000 κέρματα!
Το κύπελλο είναι το μπόνους σύμβολο. Εάν φέρετε αυτό το σύμβολο στους τροχούς 1 και 5 τότε θα μεταφερθείτε στο γήπεδο, όπου θα πρέπει να διαλέξετε μία μπάλα για να πάρετε μέρος στο πέναλτι! Επιλέξτε σε ποιό σημείο θα χτυπήσετε στο δίχτυ και κλωτσήστε την μπάλα! Η επιλογή της μπάλας θα καθορίσει τον αριθμό των δωρεάν γυρισμάτων που θα κερδίσετε, και η επιλογή του σημείου πάνω στο δίχτυ θα καθορίσει τον πολλαπλασιαστή. Ο αριθμός των δωρεάν γυρισμάτων κυμαίνεται από το 2 εως το 20, ενώ ο πολλαπλασιαστής μπορεί να είναι από το 2 εως το 10. Κάθε ποσό που θα κερδίζετε καθώς παίζετε τα δωρεάν σας γυρίσματα θα πολλαπλασιάζεται ανάλογα με το νούμερο που φέρατε. Εάν τυχόν ξαναφέρετε το μπόνους σύμβολο στους τροχούς 1 και 5 κατά την διάρκεια των δωρεάν γυρισμάτων, τότε δεν θα ξαναμεταφερθείτε στο γήπεδο, αλλά το παιχνίδι αυτόματα θα διαλέξει ένα αριθμό δωρεάν γυρισμάτων και θα το προσθέσει στον λογαριασμό σας. Το νούμερο του πολλαπλασιαστή θα παραμείνει το ίδιο.
Το γήπεδο είναι το σκόρπιο σύμβολο και είναι το μοναδικό σύμβολο που δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε γραμμή την οποία έχετε επιλέξει για να κερδίσετε! Εάν φέρετε 3 σκόρπια σύμβολα οπουδήποτε στην οθόνη σας, τότε κερδίζετε 5 κέρματα, εάν φέρετε 4 σύμβολα κερδίζετε 10 κέρματα, ενώ αν φέρετε 5 σκόρπια σύμβολα κερδίζετε 50 κέρματα. Τα κέρματα αυτά πολλαπλασιάζονται με το συνολικό σας στοίχημα και προστίθονται σε τυχόν κέρδη που έχετε από τα στοιχήματα των γραμμών που είχατε επιλέξει αρχικά.

Άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι αποφέρουν σημαντικό αριθμό κερμάτων είναι οι 5 τερματοφύλακες (1000 κέρματα), οι 5 διαιτητές (500 κέρματα) και οι 5 μπάλλες (400 κέρματα). Επίσης, 5 κυανέρυθρες φανέλες δίνουν 300 κέρματα, 5 μαυροκόκκινες φανέλες δίνουν 250 κέρματα, 5 άσπρες φανέλες δίνουν 200 κέρματα, 5 μπλέ φανέλες δίνουν 150 κέρματα και οι 5 κόκκινες φανέλες δίνουν 100 κέρματα.

Εάν υπάρχουν δύο ή παραπάνω συνδυασμοί σε μία γραμμή, μόνο το μεγαλύτερο κέρδος θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας. Οι συνδυασμοί πρέπει να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά. (εξαιρείται το σκόρπιο σύμβολο) Εάν όμως, κερδίσετε ταυτόχρονα σε δύο ή παραπάνω συνδυασμούς σε διαφορετικές γραμμές, τα κέρδη θα προστεθούν και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Για να δείτε τους υπόλοιπους συνδυασμούς που κερδίζουν στα φρουτάκια Football rules μπορείτε να κάνετε κλικ στο Paytable (πίνακας πληρωμών).