Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στην Ευρώπη

Το Euromillions είναι η μεγαλύτερη λοταρία της Ευρώπης, με τα jackpot να ξεπερνούν πολύ συχνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η πιο πρόσφατη κλήρωση είχε το μεγαλύτερο jackpot στην ιστορία του θεσμού, με το διαθέσιμο ποσό να ξεπερνάει τα 185 εκατομμύρια ευρώ! Ο τυχερός λαχνός βρέθηκε σε μια κωμόπολη της Σκωτίας, και σήμερα οι νικητές αποφάσισαν να δείξουν τα πρόσωπά τους και να κάνουν δηλώσεις.

098iu Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στην Ευρώπη

Πρόκειται για τον Colin και την Christine, 64 και 55 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν και δύο παιδιά 24 και 22 ετών. Ο Colin διηγείται την ιστορία με τον λαχνό: “Παίξαμε 5 δελτία, και αφήσαμε το μηχάνημα να διαλέξει αριθμούς για εμάς. Το βράδυ της κλήρωσης έβλεπα μια σειρά στην τηλεόραση, και κατά τις 12 όταν αποφάσισα να πάω για ύπνο είπα να κοιτάξω και το λόττο. Τα τέσσερα πρώτα δελτία δεν είχαν τίποτα, αλλά στο πέμπτο άρχισα να κυκλώνω αριθμούς, για να συνειδητοποιήσω μερικά δευτερόλεπτα αργότερα πως τους είχα κυκλώσει όλους. Φώναξα τη γυναίκα μου, η οποία μόλις με είδε κατάλαβε πως κάτι έχει συμβεί, αλλά δεν ήξερε αν ήταν καλό ή κακό. Μείναμε ξάγρυπνοι όλο το βράδυ προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί.”

Ο Colin δήλωσε πως μέσα στα άμεσα σχέδιά του είναι να αγοράσει μια σουίτα στο γήπεδο Καμπ Νου ώστε να βλέπει τα ματς της Μπαρτσελόνα, ενώ με τη σύζυγό του σκοπεύουν να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο και να δουν μέρη που πάντα ονειρευόντουσαν.

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως το ζευγάρι δεν θα έπρεπε να βγει δημόσια και να πει πως κέρδισε, καθώς σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή επιτήδιων. Πρόκειται άλλωστε για το μεγαλύτερο κέρδος που έχει δωθεί ποτέ στην Ευρώπη. Για να καταλάβετε πόσο πολλά είναι τα χρήματα που κέρδισαν, ο τόκος που αναλογεί σε τόσο μεγάλες καταθέσεις είναι 7,000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή το ζευγάρι αυτό κερδίζει 7,000 ευρώ απλά έχοντας τα χρήματά του στην τράπεζα!

Τα μόνα παιχνίδια casino που μπορούν να συναγωνιστούν τέτοια κέρδη είναι τα φρουτάκια, και ειδικά εκείνα με τα προοδευτικά jackpot.