Φρουτάκια Desert Treasure

Ο κουλοχέρης Desert Treasure (θησαυρός της ερήμου) είναι ένα από τα πιο δυνατά φρουτάκια των παιχνιδιών καζίνο της Playtech. Είναι κουλοχέρης των 20 γραμμών και 5 τροχών και θα ξετρελάνει όλους όσους τους αρέσουν τα φρουτάκια! Με την πρώτη ματιά θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολύ ωραία γραφικά το οποίο θα σας προσφέρει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Στο Desert Treasure μπορείτε να επιλέξετε από μία εως και 20 γραμμές, κάνοντας κλικ στο Select Lines (επιλέξτε γραμμές). Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες του να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι του καζινο, κάντε κλικ στο Bet Max (μέγιστο στοίχημα), και η επιλογή των 20 γραμμών θα γίνει αυτόματα.

Διαλέξτε το κέρμα που θέλετε να στοιχηματίσετε, κάνοντας κλικ στο συν και το πλην στην οθόνη σας. Επίσης, κάνοντας κλικ στο Bet per line (στοίχημα ανά γραμμή) μπορείτε να ελέγξετε πόσα κέρματα στοιχηματίζετε σε κάθε γραμμή. Το συνολικό ποσό που στοιχηματίζετε κάθε φορά είναι το στοίχημα ανά γραμμή πολλαπλασιαζόμενο με τον αριθμό των γραμμών που επιλέξατε.

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί οι οποίοι κερδίζουν στο κουλοχέρη Desert Treasure , από τους οποίους οι πιο σημαντικοί αναφέρονται παρακάτω.

(Σημειώστε ότι εάν φέρετε ένα συνδυασμό που κερδίζει αλλά δεν έχετε επιλέξει αυτή την γραμμή πριν να στοιχηματίσετε, τότε τα κέρδη δεν πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το σκόρπιο σύμβολο)

Το σύμβολο της κόμπρας είναι μπαλαντέρ και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σύμβολο σε οποιοδήποτε συνδυασμό εκτός από το Σκόρπιο σύμβολο (κοπέλα) και το Μπόνους (χάρτης με πυξίδα). Πέντε μπαλαντέρ δίνουν 10,000 κέρματα, ενώ 4 μπαλαντέρ δίνουν 2,000 κέρματα!

Το σύμβολο της κοπέλας είναι το Σκόρπιο σύμβολο. Εάν φέρετε 3 ή παραπάνω σκόρπια σύμβολα, κερδίζετε 10 δωρεάν γυρίσματα! Κατά την διάρκεια των δωρεάν γυρισμάτων, όλα τα κέρδη από τους διάφορους συνδυασμούς εκτός από τον συνδυασμό του μπόνους τριπλασιάζονται. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα δωρεάν γυρίσματα. Πέντε σκόρπια σύμβολα όμως, κερδίζουν 500 κέρματα. Το σκόρπιο σύμβολο είναι το μοναδικό σύμβολο που δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε γραμμή την οποία έχετε επιλέξει για να κερδίσετε, αρκεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην οθόνη σας!

O χάρτης με την πυξίδα είναι το Μπόνους σύμβολο. Εάν φέρετε από 3 εως 5 μπόνους σύμβολα σε οποιοδήποτε συνδυασμό τότε έχετε την δυνατότητα να παίξετε τον μπόνους γύρο!! Στον Μπόνους γύρο, η οθόνη σας θα αλλάξει και θα σας μεταφέρει σε μία όαση όπου ένας βεδουίνος σας καλεί να επιλέξετε τόσες στάμνες, όσα μπόνους σύμβολα είχατε στην γραμμή που κερδίσατε. Κάθε στάμνα περιέχει ένα χρηματικό ποσό, και αφού κάνετε την επιλογή σας, όλα τα ποσά θα προστεθούν και το σύνολό τους θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας!

Άλλοι συνδυασμοί που αποφέρουν ένα σημαντικό αριθμό κερμάτων στο κουλοχέρη είναι οι 5 βεδουίνοι (κέρδος 200 κέρματα), 5 καμήλες (400 κέρματα) και οι 5 οάσεις (500 κέρματα)! Eπίσης, τα 5 Α κερδίζουν 150 κέρματα, τα 5 Κ 125 κέρματα, 5 Q 100 κέρματα, τα 5 J 75 κέρματα και τέλος τα 5 10άρια κερδίζουν 50 κέρματα.

Εάν υπάρχουν δύο ή παραπάνω συνδυασμοί σε μία γραμμή, μόνο το μεγαλύτερο κέρδος θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας. Οι συνδυασμοί πρέπει να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά. (εξαιρείται το σκόρπιο σύμβολο) Εάν όμως, κερδίσετε ταυτόχρονα σε δύο ή παραπάνω συνδυασμούς σε διαφορετικές γραμμές, τα κέρδη θα προστεθούν και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Για να δείτε τους υπόλοιπους συνδυασμούς που κερδίζουν στο κουλοχέρη Desert Treasure μπορείτε να κάνετε κλικ στο Paytable (πίνακα πληρωμών) του συγκεκριμένου παιχνιδιού.