5 χρήσιμες συμβουλές για το πόκερ

Υπάρχουν χιλιάδες συμβουλές για το πόκερ, οι παρακάτω 5 όμως θεωρούνται οι βασικές και ισχύουν τόσο για τους νέους παίκτες όσο και για τους πιο γνώστες.

1) Μην παίζετε σε πολλές παρτίδες. Για να αφαιρέσετε τον παράγοντα τύχη από το παιχνίδι σας, μην ποντάρετε σε όλες τις παρτίδες. Είναι καλύτερα να περιμένετε τη στιγμή που δύο καλά πρώτα φύλλα θα σας μοιραστούν.

2) Μάθετε πότε πρέπει να κρατάτε τα φύλλα σας και πότε πρέπει να τα αφήνετε. Μαθετε πώς και πότε να κάνετε Fold , και μην βιάζεστε να κάνετε Call (τα βλέπω). Ένας καλός παίκτης ποντάρει μόνο στο 30% του παιχνιδιού οπότε μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί να κάνετε Fold αρκετές φορές.

3) Μάθετε πότε να κάνετε μπλόφα. Η μπλόφα πιάνει ορισμένες φορές εναντίον ορισμένων παικτών, οπότε μάθετε να την χρησιμοποιείτε σωστά και προσεχτικά.

4) Παρακολουθήστε την τακτική των αντιπάλων σας. Παρακολουθήστε αρκετά παιχνίδια χωρίς να συμμετέχετε. Το να μάθετε πώς παίζουν οι αντίπαλοί σας είναι σημαντικός παράγοντας στις επιτυχίες σας.

5) Διαβάστε βιβλία και κρατήστε σημειώσεις. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μπορείτε να μάθετε για το Poker , οπότε διαβάστε και ενημερωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δείτε επίσης τους κανόνες του πόκερ