Φρουτάκια X Factor

Το πιο γνωστό μουσικό talent show τώρα και σε παιχνίδι. Θέλετε να μάθετε αν εσείς έχετε το X Factor; Τότε δοκιμάστε την τύχη σας στα νέα αυτά φρουτάκια.

20 γραμμές πληρωμής, 5 τροχοί και καταπληκτικά γραφικά που θα σας βάλουν στο κλίμα και θα σας κάνουν μέρος του παιχνιδιού. Τα πονταρίσματα στο X Factor φρουτάκια ξεκινούν από μόλις 0.10 λεπτά του ευρώ και φτάνουν ως τα 40 ευρώ ανά γύρισμα. Με το μέγιστο ποντάρισμα μπορείτε ασφαλώς να διεκδικήσετε και τα μέγιστα κέρδη.

Αν βρείτε 3 σήματα του X Factor τότε κερδίζετε €75 ευρώ, αν βρείτε τέσσερα σήματα τότε κερδίζετε €150 και αν βρείτε πέντε τότε κερδίζετε €250! Μιας και μιλάμε για μουσικό talent show όμως, το μικρόφωνο είναι λίγο πιο σημαντικό σαν σύμβολο και μπορεί να σας δώσει από €500 έως και €5000 κέρδη. Αυτό που πραγματικά θέλετε όμως είναι το X Factor Live σύμβολο.

Βρείτε από 3 έως 5 τέτοια σύμβολα και θα μπείτε στον Boot Camp γύρω όπου θα έχετε δωρεάν πονταρίσματα. Σε αυτά τα δωρεάν πονταρίσματα είναι που μπορείτε να κερδίσετε πάρα πολλά χρήματα καθώς υπάρχει πολλαπλασιαστής που θα σας δώσει έως και €25000 !!  Όπως και παραπάνω έτσι και στον μπόνους γύρο τα μικρόφωνα είναι και πάλι σημαντικά και μπορούν να σας φέρουν κέρδη έως και €15000.

Το καλό με το X Factor φρουτάκια είναι πως εδώ οι κριτές δεν είναι τόσο κακοί όσο στην τηλεόραση. Εδώ αν βρείτε τρεις κριτές σε οποιονδήποτε από τους πέντε τροχούς τότε μπαίνετε στο Μπόνους Κριτών όπου μπορείτε να κερδίσετε το αρχικό σας ποντάρισμα από 20 έως 200 φορές πολλαπλασιασμένο. Αν για παράδειγμα παίζετε με το μέγιστο ποντάρισμα των €40 και στο Μπόνους Κριτών εμφανιστούν πέντε σύμβολα κριτών τότε θα κερδίσετε €40 x 200 = €8000!!

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους φίλους του δημοφιλούς μουσικού talent show.

Επισκεφτείτε το Wink Bingo για να παίξετε τα X Factor Φρουτάκια με €15 ΔΩΡΕΑΝ!